Träna med oss


Stadium erbjuder alla kunder en unik möjlighet att komma och träna tillsammans med personalen på Pulse - helt gratis! Training club är ett träningskoncept som leds av den kunniga personalen på Pulse som alla har en bakgrund inom personlig träning samt goda erfarenheter och meriter från olika träningsformer. Tanken bakom Training club är att kunna erbjuda det lilla extra och skapa ett mervärde till kunderna. – Vi vill inspirera kunden till ett aktivt liv, säger Sandro, butikschef på Stadium Pulse på Kungsgatan.

Träningspasset

Själva träningspassen äger rum varje torsdag klockan 17.00 och pågår i ca. en timme. Innan träningspasset samlas träningsgruppen i butiken på Kungsgatan 8 i Stockholm och därefter springer man gemensamt till Humlegården där träningspasset går av stapeln. I Humlegården väntar sedan en kortare uppvärmning innan passet startar. Efter träningen springer sedan gruppen gemensamt tillbaka till butiken och avslutar med stretchning i grupp.

Träningspassen har i sin tur olika inriktningar men framförallt tränar man löpteknik, intervaller eller cirkelträning. Under träningens gång får du som deltar också tips på hur man kan utveckla sin löpteknik för att hitta ett mer effektivt sätt att springa på.
Training clubs träningspass är utformade att passa alla – oavsett nivå. Alla ges möjligheten att utforma passet efter sin egen förmåga och målsättning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär kommer du att få ut något av träningen.

Vill du vara med och träna? Anmälan till kommande veckans pass öppnar klockan 09.00 varje fredag.

Till facebooksidan